I rrethuar nga peizazhe magjepsëse, gjelbërim i harlisur, aventura dhe me qendrën e tij të fortifikuar, Berati strehon shumë thesare shqiptare me rëndësi historike dhe kulturore. Me arkitekturën unike të vendit, tolerancën fetare dhe ndërtesat e epokës otomane, ky qytet është një perlë e vërtetë.

Evente
FSHATCE N'SHPIRAG

Në datat 28 dhe 29 Qershor në njësinë administrative Sinjë do të zhvillojmë aktivitetin me banorët e zonës. 👉Muzikë popullore ...

Më shumë

Festa e Roshnikut

Roshniku, i njohur për fiqtë e shijshëm, vreshtarinë dhe prodhimin e frutave, mirëpret vendasit dhe vizitorët e huaj në Festivalin e ...

Më shumë

Rreth e Rrotull Beratit
Rrëfime

Bashkëpunëtorët tanë